Κεφτεδάκια

Κάθε νοικοκυρά γνωρίζει ή τουλάχιστον οφείλει να γνωρίζει τη συνταγή για κεφτεδάκια!
Μια γεύση που μικροί και μεγάλοι αγαπούν, με βάση τον κιμά και το δυόσμο!
Υλικά
- 1/2 κιλό κιμάς
 - 4 φέτες ψωμί μουσκεμένο σε νερό και στυμμένο
 - 1 κρεμμύδι τριμμένο
 - 1 αυγό
 - 1 κουταλάκι δυόσμο
 - 1/2 ποτηράκι του καφέ ούζο
 - 1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
 - αλάτι, πιπέρι
 - Για το τηγάνισμα :
 - 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
 - λάδι για τηγάνισμα
 
Εκτέλεση συνταγής
- Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, το ψωμί, το ούζο και το αυγό.
 - Αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε καλά.
 - Πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια.
 - Σε ένα πιάτο βάζουμε το αλεύρι.
 - Μόλις κάψει το λάδι καλά, αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια και τα βάζουμε στο λάδι.
 - Τηγανίζουμε γυρνώντας τα μέχρι να ροδίσουν.
 - Καλή όρεξη!
 
Σημειώσεις συνταγής
Μεζεδάκι για ουζοκαταστάσεις και όχι μόνο!!
 