Τέλος στην κυτταρίτιδα από τον Δρ. ΟΖ

Τέλος στην κυτταρίτιδα από τον Δρ. ΟΖ

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα πρόβλημα που έχει απασχολήσει όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και βάρους.
Πάμπολλες φορές έχουν εμφανιστεί γιατροσόφια, ασκήσεις και άλλα ως πανάκεια για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, τις περισσότερες φορές χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα.
Την λύση έρχεται να δώσει ο διάσημος γιατρός του Χόλιγουντ, δρ. ΟΖ, ο οποίος θεωρείται κορυφαίος σε θέματα αισθητικής ιατρικής.

Οι τρεις αποτελεσματικές ασκήσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σύμφωνα με τον Δρ. Οζ είναι οι εξής:

Βαθιά καθίσματα
Σταθείτε όρθιες με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και τα χέρια λυγισμένα στη μέση. Λυγίζετε τα γόνατα κάνοντας βαθύ κάθισμα και μένετε για λίγα δευτερόλεπτα πριν επιστρέψετε στην αρχική θέση. 3 σετάκια των 15 επαναλήψεων.

Εκτάσεις των ποδιών
Σταθείτε όρθιες με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και τα χέρια λυγισμένα στη μέση. Σηκώνετε το δεξί πόδι στο πλάι και ελαφρώς πίσω και μένετε για λίγα δευτερόλεπτα πριν επιστρέψετε στην αρχική σας θέση. 3 σετάκια των 15 επαναλήψεων σε κάθε πόδι.

Κοιλιακοί
Ξαπλώνετε ανάσκελα με την πλάτη ελαφρώς σηκωμένη, τα χέρια παράλληλα με το σώμα σας και τα πόδια λυγισμένα σε ορθή γωνία. Τεντώνετε τα πόδια σας πάνω και μένετε για λίγα δευτερόλεπτα.3 σετάκια των επαναλήψεων.

Κατηγορίες Άρθρων: 

Σχετικά άρθρα