Μοσχάρι με κριθαράκι στο φούρνο

Μοσχάρι με κριθαράκι στο φούρνο ,εύκολα και γευστικά
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι
 - 1/2 πακέτο κριθαράκι
 - 3 φρέσκες ντομάτες
 - 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
 - 7 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
 - 4 1/2 φλιτζάνια νερό
 - αλάτι και πιπέρι
 
Εκτέλεση συνταγής
- Αλατοπιπερώνουμε καλά το κρέας.
 - Τρίβουμε στον τρίφτη τις ντομάτες.
 - Βάζουμε το κρέας στο ταψί.
 - Προσθέτουμε το βούτυρο και την μισή ποσότητα ντομάτας.
 - Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο έως να ροδίσει και να ροδίσει
 - Προσθέτουμε το νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε που και που να μην κολλήσει.
 - Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο κεφαλοτύρι.
 - Καλή όρεξη!
 
 