Μοσχάρι ψητό κατσαρόλας

Μοσχάρι ψητό κατσαρόλας - www.sidages.gr

  • Κατηγορία: Κρέας
  • Σερβίρει 6
  • Average: 2.7 (9 votes)

Υλικά

  • 1 1/2 κ. ουρά, κιλότο ή νουά μοσχαριού (από μικρό μοσχάρι)
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. τσ. νερό
  • φύλλο δάφνης ή θυμάρι
  • αλατι, πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Ζεσταίνετε το βούτυρο και ροδίζετε το κρέας. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το ανακατεύετε και ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, νερό και φύλλο δάφνης ή θυμάρι. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε το κρέας να σιγοψηθεί για 1 1/2 ώρα στην κατσαρόλα
  2. (ή 28 λεπτά στη χύτρα).

Σημειώσεις συνταγής

Μπορείτε να σερβίρετε με λαχανικά όπως φασολάκια ή μπαλάκια από πατάτες σωτέ!


Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα