Ψαρονέφρι με πιπεριές
Ψαρονέφρι με πιπεριές και φρέσκα λαχανικά με μια πλούσια μαρινάτα. Ο τέλειος συνδυασμός!
Υλικά
- 800 γρ. ψαρονέφρι σε φέτες
 - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - 1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
 - 1 κίτρινη πιπεριά σε λωρίδες
 - 10 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
 - 1 κ.σ. ξύδι
 - 2 κ.σ. λάδι
 - 1 κ.γ. αλάτι
 
Εκτέλεση συνταγής
- Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι.
 - Προσθέτουμε το ψαρονέφρι και το αφήνουμε να ροδίσει καλά και από τις δύο πλευρές, γυρνώντας το τακτικά για να μην χάσει τους χυμούς του.
 - Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές, το ξύδι και το αλάτι ανακατεύοντας καλά για 4 λεπτά περίπου.
 - Χαμηλώνουμε την φωτιά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 7 λεπτά.
 - Ρίχνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι πάνω από το ψαρονέφρι και σερβίρουμε ζεστό.
 - Καλή όρεξη!
 
Σημειώσεις συνταγής
Συνοδεύουμε το ψαρονέφρι με κρασάκι της προτίμησής μας!
 