Αμυγδαλωτά

Αμυγδαλωτά, παραδοσιακό κέρασμα με απίθανη γεύση που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα!
Υλικά
- 1 1/2 Φλ. αμύγδαλα (κοπανισμένα)
 - 1 Φλ. ζάχαρη
 - 1 κ.σούπας σιμιγδάλι (ψιλό)
 - 2 αυγά (μόνο τα ασπράδια)
 - 1 βανίλια
 - 1 Φλ. ανθόνερο
 
Εκτέλεση συνταγής
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190c.
 - Ανακατεύουμε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι.
 - Προσθέτουμε τα ασπράδια και τη βανίλια και ανακατεύουμε πολύ καλά.
 - Πλάθουμε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια.
 - Βάζουμε τα αμυγδαλωτά σε βουτυρωμένο ταψί.
 - Τοποθετούμε μέσα στο καθένα και ένα αμύγδαλο και τα ψήνουμε για 10 - 15 λεπτά περίπου.
 - Μόλις κρυώσουν τα αμυγδαλωτά ελαφρώς τα ραντίζουμε με ανθόνερο και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
 
 