Καραβίδες λαδολέμονο

Καλοκαίρι, ώρα για θαλασσινά! Είμαστε έτοιμοι για παραλία, ουζάκι ή μπύρα και αγαπημένους ψαρομεζέδες. Τώρα μπορείτε να ετοιμάσετε μόνοι σας πεντανόστιμες καραβίδες λαδολέμονο!
Υλικά
- 1 κιλό καραβίδες
 - 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
 - Χυμός από μισό λεμόνι
 - 1/2 ματσάκι σέλινο
 - Αλάτι
 - Λαδολέμονο
 
Εκτέλεση συνταγής
- Πλένουμε τις καραβίδες καλά.
 - Βάζουμε σε μια κατσαρόλα λίγο σέλινο, το κρεμμύδι και τον
 - χυμό λεμονιού.
 - Προσθέτουμε νερό και αλάτι και τα βράζουμε για 10 λεπτά.
 - Ρίχνουμε τις καραβίδες και συνεχίζουμε το βράσιμο σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά περίπου.
 - Στραγγίζουμε τις καραβίδες και τις σερβίρουμε με λαδολέμονο και λίγα φυλλαράκια μαϊντανό για γαρνίρισμα.
 - Καλή όρεξη!
 
 