Τάρτα με βατόμουρα και κρέμα λάιμ

Τάρτα με βατόμουρα και κρέμα λάιμ, γλυκιά και φρουτώδης απόλαυση!
Υλικά
- Για τη βάση
 - 1 συσκευασία μπισκότα σκληρά της επιλογής σας
 - 60 γρ. ζάχαρη
 - 60 γρ. βούτυρο, λειωμένο
 - Για τη γέμιση
 - 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα lime
 - 1/2 φλ. τσ χυμό λάιμ
 - 2 κρόκους αυγών
 - 1 ζαχαρούχο γάλα
 - 1 κούπα βατόμουρα καθαρισμένα
 
Εκτέλεση συνταγής
- Για τη βάση
 - Προθερμάνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς
 - Στο μπλέντερ θρυμματίζουμε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη.
 - Ρίχνουμε τα μπισκότα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέσα τη ζάχαρη και το λιωμένο βούτυρο.
 - Πατάμε με τη βάση ενός ποτηριού το μείγμα μπισκότου σε μια φόρμα για τάρτες και ψήνουμε για 5 λεπτά.
 - Για τη γέμιση
 - Ανακατεύουμε το ξύσμα λάιμ, χυμό λάιμ, και τους κρόκους αυγών σε ένα μπολ μίξερ.
 - Προσθέτουμε στο ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός.
 - Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στη βάση μπισκότου, πασπαλίζουμε με τα βατόμουρα και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.
 - Βγάζουμε από το φούρνο, αφήστε το να κρυώσει, βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα έως 2 ώρες.
 
 