Πώς φτιάχνουμε καρουλάκια σοκολάτας

Για μικρά καρουλάκια, ξύνουμε με ένα μαχαίρι ή έναν τρίφτη λαχανικών στην άκρη ενός μεγάλου κομματιού σοκολάτας που είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

Για μεγάλα καρουλάκια αλείφουμε σε μία λεία επιφάνεια λιωμένη σοκολάτα και αφήνουμε μέχρι να κρυώσει χωρίς όμως να σκληρύνει πολύ.

Περνάμε ένα μαχαίρι κατά μήκος της σοκολάτας, σχηματίζοντας καρουλάκια σε κάθε κίνηση. Εάν γίνονται πολύ λεπτά, σημαίνει ότι η σοκολάτα είναι πολύ κρύα.

Τα καρουλάκια μπορούν να διατηρηθούν σε αεροστεγές σκεύος.

Σχετικά άρθρα