Φρισούρες Σύρου

Φρισούρες Σύρου ή αλλιώς "αυγοφέτες", ένα μοναδικό πρωινό για δυνατό ξεκίνημα!
Υλικά
- 1 φρατζόλα ψωμί (προηγούμενης μέρας)
 - 4 αυγά
 - 1 1/2 λτ γάλα
 - 1/2 κ. ζάχαρη
 - 1 φακελλάκι βανίλια
 - 1 1/2 ποτήρι νερό
 - 1 κ.σ. κανέλλα
 - 1 λτ καλαμποκέλαιο (για τηγάνισμα)
 
Εκτέλεση συνταγής
- Κόβουμε το ψωμί σε φέτες ενώ παράλληλα βράζουμε το γάλα μας, το αφήνουμε να κρυώσει και στη συνέχεια βρέχουμε τις φέτες μας να μουσκέψουν καλά.
 - Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι να κάψει ενώ παράλληλα χτυπάμε τα αυγά μας σε ένα βαθύ μπωλ.
 - 'Οταν είναι έτοιμο και το λάδι παίρνουμε μία μία τις φέτες και τις βουτάμε στο αυγό και στη συνέχεια τις τηγανίζουμε.
 - Τις τοποθετούμε πάλι σε ταψάκι.
 - Βράζουμε το 1/2 κιλό ζάχαρη σε 1 1/2 ποτήρι νερό για 5 λεπτά, προσθέτουμε το άρωμα βανίλιας και περιχύνουμε τις φέτες.
 - Τέλος, ρίχνουμε κανέλα.
 
Σημειώσεις συνταγής
Αντί για σιρόπι μπορούμε να βάλουμε μέλι, ή κρυσταλλική ζάχαρη.
 