2 ώρες

Πηχτή - Ζελατίνα χοιρινού παραδοσιακή

Πηχτή - Ζελατίνα χοιρινού παραδοσιακή

Πηχτή ή τσιλαδιά στην Κρήτη ή ζηλαδιά στην Θεσσαλία ή ζαλατίνα στην Κύπρο, είναι το έδεσμα εκείνο που τρώγεται κρύο και παρασκευάζεται από το κεφάλι και τα ποδαράκια του χοίρου, προαιρετικά. Επίσης μπορούμε να βάλουμε και λίγο κρέας.

Σερβίρει 6
Κλέφτικο το διαφορετικό

Κλέφτικο το διαφορετικό

Χοιρινό που κρύβει εκπλήξεις ψημένο στη λαδόκολλα!!!

Σερβίρει 2
Cheesecake με λευκή σοκολάτα και βατόμουρα - συνταγές ζαχαροπλαστικής

Cheesecake με λευκή σοκολάτα και βατόμουρα - τζίζκεικ

Cheesecake με λευκή σοκολάτα και βατόμουρα ένα γλύκισμα που δεν χρειάζεται συστάσεις!

Σερβίρει 12
Σούπα του ψαρά - συνταγές μαγειρικής - θαλασσινά

Σούπα του ψαρά

Η σούπα του ψαρά είναι ένας ωραίος τρόπος να μαγειρέψουμε τις καλοκαιρινές μας ψαριές αναδεικνύοντας το φρέσκο ψάρι με γευστικά λαχανικά.

Σερβίρει 4
Παγωτό καϊμάκι σπιτικό

Παγωτό καϊμάκι

Παραδοσιακή και μοναδική γεύση το παγωτό καϊμάκι θα γίνει ανάρπαστο!

Σερβίρει 6
Σπιτικό παγωτό φράουλα

Παγωτό φράουλα

Φτιάξτε εξαιρετικό σπιτικό παγωτό φράουλα και γλιτώστε την βόλτα στα Ben & Jerry's!!

Σερβίρει 6
Αρνάκι λεμονάτο - συνταγές μαγειρικής - κρέατα

Αρνάκι λεμονάτο

Απλή, νόστιμη και πετυχημένη συνταγή για αρνάκι λεμονάτο στο φούρνο!

Σερβίρει 7
Κοκορέτσι σούβλας πάσχα

Κοκορέτσι

Παραδοσιακό κοκορέτσι σούβλας για την μεγάλη γιορτή του Πάσχα

Σερβίρει 12
Κατσίκι στο φούρνο λεμονάτο - συνταγές μαγειρικής - Πάσχα

Κατσίκι στο φούρνο λεμονάτο

Το κατσίκι στο φούρνο με λεμόνι είναι μια παραδοσιακή συνταγή, και συνοδεύεται υπέροχα με χωριάτικο ψωμί και τηγανητές πατάτες.

Σερβίρει 4

Σχετικά άρθρα

loading...