καρδιαγγειακή

Οι καυτερές πιπεριές κάνουν καλό στην καρδιά

Οι καυτερές πιπεριές ωφελούν την καρδιά και προστατεύσουν από την κύρια αιτία θανάτου στον κόσμο, την στεφανιαία νόσο, σύμφωνα με νέα έρευνα. Στην μελέτη αυτή, οι επιστήμονες ανέφεραν πως μελέτησαν... Διαβάστε περισσότερα

Τα άπαχα τρόφιμα «μπερδεύουν» τον οργανισμό

Τα λίγων λιπαρών και άπαχα τρόφιμα που επιλέγουμε σε μια προσπάθεια να διατηρήσουμε σταθερό ή να μειώσουμε το σωματικό βάρος μας, μπορεί να έχουν το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα επειδή... Διαβάστε περισσότερα

Σωτήριο το ψάρι για τις νέες γυναίκες

Οι νέες γυναίκες που τρώνε συστηματικά λιπαρά ψάρια, διατρέχουν κατά... 90% μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν αργότερα στη ζωή τους έμφραγμα του μυοκαρδίου ή εγκεφαλικό επεισόδιο. Αυτό είναι το... Διαβάστε περισσότερα

Λιγότερα τα εγκεφαλικά σε όσους τρώνε σοκολάτα

Ακόμα ένα όφελος της σοκολάτας στην υγεία ανακάλυψαν Σουηδοί ερευνητές. Σε μελέτη με περισσότερες από 33.000 εθελόντριες διαπίστωσαν πως όσο περισσότερη σοκολάτα έτρωγαν, τόσο λιγότερα εγκεφαλικά... Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα συνδέει τον ιό HPV με κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου στις γυναίκες

Γυναίκες που φέρουν τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων HPV έχουν αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου, αναφέρει νέα έρευνα.

Σχετικά άρθρα