Μπιφτέκι γεμιστό με γραβιέρα

Μια ενδιαφέρουσα συνταγή για να κάνετε τα μπιφτέκια σας ακόμα πιο γευστικά και νόστιμα, με γέμιση γραβιέρας!
Υλικά
- 500 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς
 - 200 γραμμάρια γραβιέρα
 - 2 κολοκύθια
 - 2 πιπεριές φλωρίνης
 - 2 κρεμμύδια σωταρισμένα
 - 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
 - 1/2 κ. γλυκού κύμινο
 - 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
 - 1 σφηνάκι λευκό κρασί
 - 1 αυγό
 - 1 κ. σούπας κέτσαπ
 - 1 πρέζα κανέλλα
 - 1 κ. γλυκού μουστάρδα
 - αλάτι, πιπέρι
 
Εκτέλεση συνταγής
- Ψιλοκόβουμε σε κυβάκια τα υλικά της γέμισης, δηλαδή τη γραβιέρα, τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές φλωρίνης.
 - Ζυμώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά καλά (κιμάς, φρυγανιά, κρασί, αυγό, κέτσαπ, μουστάρδα, κανέλλα, κύμινο, αλατοπίπερο) και αφήνουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα για να σφίξει.
 - Πλάθουμε τα μπαλάκια για τα μπιφτέκια και στο εσωτερικό τους βάζουμε γραβιέρα, κολοκύθι και πιπεριές φλωρίνης.
 - Ξαναπλάθουμε για να είμαστε σίγουροι ότι το μείγμα δεν περισσεύει εκτός και ψήνουμε είτε σε σχαρωτό τηγάνι ή στο φούρνο για 20 λεπτά στο γκριλ ώστε να ψηθούν και από τις 2 μεριές αλλά να παραμείνουν ζουμερά.
 
 