Πέρκα στο φούρνο

Υλικά
- 4-5 κομμάτια πέρκα
- 3 κ.σ. μουστάρδα απαλή
- 1 κ.σ. κάρυ
- χυμός 2 λεμονιών
- ξύσμα λεμονιού
- ελαιόλαδο
- 2 σφηνάκια ούζο ή σαμπούκα
- 1 ματσάκι μαϊντανός
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ μας (μουστάρδα, κάρυ, χυμός και ξύσμα λεμονιού ελαιόλαδο, ούζο και αλατοπίπερο) ώστε να γίνει αρκετά παχύρευστο.
- Λαδώνουμε καλά το ταψί μας και στη συνέχεια περνάμε το ψάρι από τη σως και την υπόλοιπη την περιχύνουμε στις πέρκες αφού τις έχουμε τοποθετήσει στο ταψί.
- Ψήνουμε στους 170 στο γκριλ για 45 λεπτά.
Σημειώσεις συνταγής
Γαρνίρουμε με λίγο φρεσκοκομμένο μαϊντανό και για συνοδευτικό πατάτες φούρνου ή ρύζι.
Καλή όρεξη!