Ντιπ γιαουρτιού

Ντιπ γιαουρτιού

Ένα απλό και δροσιστικό πιάτο συνοδευτικό κυρίως σε κρέας ψητό ή τηγανητό! Δοκιμάστε το, είναι εύκολο και γευστικό!

  • Κατηγορία: Σάλτσες
  • Σερβίρει 4
  • Average: 3.6 (17 votes)

Υλικά

  • 250 γρ. γιαούρτι απλό
  • ξύσμα λεμονιού
  • 2 κ.σούπας χυμός λεμονιού
  • φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Παίρνουμε όλα τα υλικά μας και σε ένα μέτριο μπωλ ανακατεύομε καλά αλλά απαλά ώστε να μη φύγουν οι χυμοί και τα αρώματα των υλικών.
  2. Αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο για να κρυώσει η σάλτσα γιαουρτιού.
  3. Γαρνίρουμε με ένα φυλλαράκι δυόσμο και μια φέτα λεμόνι και σερβίρουμε σε μπωλάκι ως συνοδευτικό σε πικάντικα κυρίως κρέατα, ψητά ή τηγανητά.

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα