Κασερόπιτα τεσσάρων τυριών

Εύκολη και πετυχημένη συνταγή για κασερόπιτα, με κασέρι, γκούντα και άλλα κίτρινα τυριά.
Υλικά
- 200 γρ. κασέρι
 - 200 γρ. έμενταλ
 - 180 γρ. γκούντα
 - 180 γρ. ένταμ
 - 250 γρ. κρέμα γάλακτος
 - 200 γρ. σόδα αναψυκτικό
 - 1 Πακ. σφολιάτα (750-850 γρ.)
 
Εκτέλεση συνταγής
- Τρίβουμε τα τυριά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
 - Βουτυρώνουμε ένα μεγάλο πυρέξ και απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας ρίχνουμε τα τυριά και κλείνουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
 - Χαράζουμε την κασερόπιτα ελαφρά σε κομμάτια και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και μετά με την σόδα.
 - Αφήνουμε να σταθεί για περίπου μια ώρα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
 - Αφήνουμε λίγο να κρυώσει η κασερόπιτα πριν την σερβίρουμε.
 - Καλή μας όρεξη!
 
 