Μακαρόνι βίδες με χορταρικά

Υλικά
- 1/2 κιλό μακαρόνι κοφτό (της αρεσκείας σας)
 - 3-4 καρότα κομμένα μακρόστενα (ζουλιέν)
 - 200 γρ.σέλινο κομμένο μακρόστενα (ζουλιέν)
 - 2 πράσα μέτρια κομμένα μακρόστενα (ζουλιέν)
 - αλάτι-πιπέρι
 - μαϊντανός - άνηθος ψιλοκομμένα
 - 1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
 - 200 γραμ. βούτυρο
 
Εκτέλεση συνταγής
- Βράζετε το μακαρονάκι (βίδες ή κοχύλι ή οτιδήποτε της αρεσκείας σας) σε αλατισμένο νερό, για 15 λεπτά.
 - Το στραγγίζετε, το κρυώνετε με νερό και το βάζετε στην κατσαρόλα με 100 γραμμάρια βούτυρο.
 - Στη συνέχεια με το υπόλοιπο βούτυρο, σωτάρετε τα χορταρικά-σέλινο, πράσα, το μαϊντανό, τον άνηθο, τα καρότα- προσθέτετε ένα φλιτζάνι τσαγιού νερό και τα αφήνετε να βράσουν 15 λεπτά ακόμη.
 - Στη συνέχεια σερβίρετε τα ζυμαρικά με τριμμένη παρμεζάνα και τα περιχύνουμε τη σάλτσα χορταρικών.
 
Σημειώσεις συνταγής
Για αισθητικά καλύτερο αποτέλεσμα στο πιάτο σας, προτιμήστε
χρωματιστές βίδες ή κοχύλια.
 