Γιουβέτσι με κατσίκι - www.sidages.gr

Γιουβέτσι με κατσίκι

  • Κατηγορία: Ζυμαρικά
  • Σερβίρει 6
  • Average: 3.8 (8 votes)

Υλικά

  • 1 1/2 κ. κατσικάκι (μπούτι κατά προτίμηση)
  • 4 κ.σ φυτίνη
  • 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα
  • 250γρ. τομάτα ψιλοκομμένη
  • 300γρ.κριθαράκι
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σοτάρουμε το κρέας με το κρεμμύδι και τη φυτίνη σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε τομάτα και αφήνουμε να βράσει χαμηλά για μισή ώρα.
  2. Μεταφέρουμε το φαγητό σε ταψί φούρνου. Ρίχνουμε 2 φλυτζάνια νερό, το κριθαράκι, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε το φαγητό στο φούρνο, προθερμασμένο στους 200 C 15 λεπτά περίπου.

Σημειώσεις συνταγής

Σερβίρεται ζεστό!


Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα

loading...