βιταμίνη Κ

Σπαράγγια, ο πράσινος χρυσός

Σπαράγγια, ο πράσινος χρυσός

Αγαπημένο λαχανικό με ασυναγώνιστες θρεπτικές ιδιότητες, τα σπαράγγια θεωρούνται απο τα κορυφαία υλικά για την κουζίνα είτε σαν υλικό, αυτόνομη σαλάτα ή συνοδευτικό σε gourmet πιάτα. \ Ιδιότητες του... Διαβάστε περισσότερα
βιταμίνη Κ στα λαχανικά

Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Κ

Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Κ είναι κυρίως το μπρόκολο, το κουνουπίδι, το λάχανο, το σογιέλαιο, το μαρούλι και το σπανάκι. Η βιταμίνη αυτή βρίσκεται επίσης στο ελαιόλαδο, στα περισσότερα δημητριακά... Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά άρθρα