Μοσχάρι με πατάτες
Απλή αλλά γευστική συνταγή για μοσχαράκι με πατάτες κατσαρόλας έτοιμη σε 45 λεπτά.
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι
 - 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
 - 2 σκελίδες σκόρδο
 - 3 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
 - 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό
 - 1 φλιτζάνι πολτό ντομάτας
 - 1 κιλό πατάτες
 - Αλάτι και πιπέρι
 
Εκτέλεση συνταγής
- Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο.
 - Προσθέτουμε σκόρδο, κρεμμύδι και αλατοπιπερώνουμε.
 - Ανακατεύουμε για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό και την ντομάτα. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και και σιγοβράζουμε το κρέας για 15 λεπτά.
 - Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους, τις βάζουμε στην κατσαρόλα και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 25 λεπτά.
 
 