Μεξικάνικο ρύζι 2

Υπέροχο μεξικάνικο ρύζι για να συνοδέψετε το κυρίως πιάτο σας όπως ψητό κοτόπουλο.
Υλικά
- 1 φλιτζάνι ρύζι για πιλάφι
 - 3 κουταλιές βούτυρο γάλακτος
 - 1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
 - τον χυμό 1/2 λεμονιού
 - Αλάτι και πιπέρι
 
Εκτέλεση συνταγής
- Τσιγαρίζουμε το ρύζι με το βούτυρο και το κρεμμυδάκι,έως ότου το ρύζι γίνει χρυσαφένιο.
 - Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού.
 - Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και 2 φλυτζάνια νερό.
 - Μόλις το ρύζι πάρει βράση,το χαμηλώνουμε και το βράζουμε για 17 λεπτά
 - Το αφήνουμε να τραβήξει τα υγρά του,μακρυά από το μάτι για 10 λεπτά και σερβίρουμε.
 
 