Χοιρινό κρασάτο Καλαματιανό - www.sidages.gr

Χοιρινό κρασάτο Καλαματιανό

  • Κατηγορία: Κρέας
  • Σερβίρει 6
  • Average: 4 (5 votes)

Υλικά

  • 1 1/2 κρέας ψαχνό
  • 1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό
  • 1/3 φλιτζάνι βούτυρο
  • αλάτι,πιπέρι,νερό ανάλογο

Εκτέλεση συνταγής

  1. Κόβουμε το κρέας σε μικρά τεμάχια(μεγέθους αυγού),το πλένουμε,το στραγγίζουμε καλά και το τηγανίζουμε σε τηγάνι.
  2. Αφού τηγανίσουμε όλα τα τεμάχια τα βάζουμε μέσα στο τηγάνι και τα σβήνουμε με το κρασί.
  3. Αφού πάρει το φαγητό βράση,το ρίχνουμε σε κατσαρόλα,προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, 1 φλιτζάνι ζεστό νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει, προσθέτοντας, αν χρειαστεί λίγο ζεστό νερό μέχρις ότου ψηθεί και μείνει μόνο με τη σάλτσα του.

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα

loading...