Μοσχάρι με πατάτες

Μοσχάρι με πατάτες

Απλή αλλά γευστική συνταγή για μοσχαράκι με πατάτες κατσαρόλας έτοιμη σε 45 λεπτά.

  • Κατηγορία: Κρέας
  • Σερβίρει 6
  • Average: 3.3 (6 votes)

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό
  • 1 φλιτζάνι πολτό ντομάτας
  • 1 κιλό πατάτες
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο.
  2. Προσθέτουμε σκόρδο, κρεμμύδι και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Ανακατεύουμε για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό και την ντομάτα. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και και σιγοβράζουμε το κρέας για 15 λεπτά.
  4. Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους, τις βάζουμε στην κατσαρόλα και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 25 λεπτά.

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα