Ψαρονέφρι με πιπεριές

Ψαρονέφρι με πιπεριές

Ψαρονέφρι με πιπεριές και φρέσκα λαχανικά με μια πλούσια μαρινάτα. Ο τέλειος συνδυασμός!

  • Κατηγορία: Κρέας
  • Σερβίρει 4
  • Average: 4 (5 votes)

Υλικά

  • 800 γρ. ψαρονέφρι σε φέτες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
  • 1 κίτρινη πιπεριά σε λωρίδες
  • 10 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 1 κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι.
  2. Προσθέτουμε το ψαρονέφρι και το αφήνουμε να ροδίσει καλά και από τις δύο πλευρές, γυρνώντας το τακτικά για να μην χάσει τους χυμούς του.
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές, το ξύδι και το αλάτι ανακατεύοντας καλά για 4 λεπτά περίπου.
  4. Χαμηλώνουμε την φωτιά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 7 λεπτά.
  5. Ρίχνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι πάνω από το ψαρονέφρι και σερβίρουμε ζεστό.
  6. Καλή όρεξη!

Σημειώσεις συνταγής

Συνοδεύουμε το ψαρονέφρι με κρασάκι της προτίμησής μας!


Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα