5 ώρες

Τραγανή χοιρινή πανσέτα με μαραθόριζα ψημένη αργά στον φούρνο

Μια κλασική συνταγή που δεν θα σας απογοητεύσει. Μετά από τέσσερις ώρες ψήσιμο η χοιρινή πανσέτα θα βγει από το φούρνο με τραγανή πέτσα στο εξωτερικό και απόλυτα τρυφερή στο εσωτερικό.

Σερβίρει 4
Πατσάς με σκορδοστούμπι

Πατσάς με σκορδοστούμπι

Πρόκειται για τον πατροπαράδοτο πατσά, το βάλσαμο των ξενύχτηδων αλλά και όσων απολαμβάνουν τις ευεργετικές ιδιότητες μια αυθεντικής σούπας! Απολαύστε χωρίς προκαταλήψεις, εύκολα και νόστιμα!

Σερβίρει 6
Γαλοπούλα ψητή με δενδρολίβανο - συνταγές μαγερικής - κοτόπουλο

Γαλοπούλα ψητή με δενδρολίβανο

Η ψητή γαλοπούλα είναι νόστιμη και απλή Χριστουγεννιάτικη συνταγή! Μπορείτε να συνοδεύσετε τη γαλοπούλα σας με πατάτες φούρνου ή ρύζι μπασμάτι!

Σερβίρει 8
Κλασική γέμιση γαλοπούλας - συνταγές μαγερικής - www.sidages.gr

Κλασική γέμιση γαλοπούλας

Μια εξαιρετική συνταγή για γέμιση της γαλοπούλας!

Σερβίρει 12

Σχετικά άρθρα