8 ιδιότητες των αμυγδάλων που πρέπει να ξέρετε ότι...
Χορτόσουπα
Υλικά (Σερβίρει 6)
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 3/4 κιλού πατάτες
- 2-3 κρεμμύδια
- 4-5 καρότα
- 1 ρίζα σέλινο
- 3/4 κιλού ντομάτες ώριμες
- 10 φλιτζάνια νερό
- 1 κουταλιά χονδρό αλάτι
- λίγο πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζετε, πλένετε και ψιλοκόβετε όλα τα χορταρικά.
Τα βάζετε με το νερό σε κατσαρόλα να βράσουν για 20 λεπτά.
Προσθέτετε το αλάτι και τις ντομάτες ολόκληρες και τρυπημένες σε 2-3 μέρη με το πιρούνι.
Αφήνετε να βράσουν 3/4 της ώρας, βγάζετε από τη φωτιά και περνάτε τα λαχανικά από τη μηχανή του πουρέ.
Βάζετε τον πολτό στην κατσαρόλα, προσθέτετε λίγο πιπέρι, λιώνετε τη φυτίνη σε τηγανάκι και την προσθέτετε.
Η συνταγή Χορτόσουπα μαγειρεύτηκε απο : stelios στίς 13-04-2011Σχετικές συνταγές για Χορτόσουπα
Είπαν για την συνταγή Χορτόσουπα
-
Φέρνουμε κοντά αυτούς που αγαπούν το καλό φαΐ και μοιραζόμαστε ιδέες για εύκολες, γρήγορες και πετυχημένες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής!
Επικοινωνία -
Πρόσφατα άρθρα
-
-
Η ρεσβερατρόλη είναι μια πολυφαινόλη, φυτικό...
-